Langeland
Udsigtstårn på Bagenkop Havn

Besøg Bagenkop

Langelands sydligste by er et gammelt fiskersam­fund, og man kan stadig opleve en velbevaret og autentisk fiskerihavn, hvorfra der dagligt stæv­ner kuttere ud.

Både i havnen i Bagenkop på Langeland

Byen har en mo­derne, flot og velbesøgt lystbådehavn, hvor der om sommeren er musik på friluftsscenen. Det er på lystbådehavnen, at du finder et bageriudsalg, issalg og en kunstudstilling, som er åbent over hele sommeren med en ny kunstner hver uge.

Sommerhuse i første række til havet
Bagenkop

Byen har flere gode spisesteder med frisk fanget fisk og byder også på anden god dansk mad. Vil man selv lave sin mad, er der bl.a. mulighed for at købe friske fisk eller proviantere i den lokale Dagli’Brugs. 

Windsurfing på Langeland

Kraftcenter for vandaktiviteter

Bagenkop er på mange måder en aktiv by. Hvis man ønsker at være fysisk aktiv, har byen forskellige vandaktiviteter og outdoor­oplevelser, en sports­hal, et fitnesscenter og Jump’n Move for de lidt yngre eller man kan gå en tur på Ildsjæle fodsporet (ca. 3 km.), som fører dig gennem byen og fortæller en lille historie. 

Byens indbyggere arrangerer hvert år flere forskel­lige større og mindre events, bl.a. er der Havnefest, Fiskens Dag, Havnens Dag, Stafet for Livet, Fantas­tiske Fællesskaber og meget mere. 
Se aktuelle begivenheder på Bagenkops Facebook 

Naturen ved Bagenkop er enestående

Gulstav mose ænder flyver i flok

Hatbakker & moser

Vilde heste løber gennem et vandhul på Sydlangeland

Naturpleje