Events - du som turistaktør kan være med i

Foto:Jon Spangsvig&Hamid Aminrezai

Tilmeld dig til erhvervsnyt

Vil du gerne vide hvad der foregår på Langeland og Strynø på det erhvervsmæssige område? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev. 
Her skriver vi løbende om de store events, tilskudsmuligheder og andet interessant for dig som turistvirksomhed på Langeland. 

Tilmeld dig til nyhedsbrevet ved at klikke her.

Spisested?

Vi vil gerne hjælpe vores mange besøgende til at finde det spisested der passer til deres sult.
Derfor vil vi gerne kende dine åbningstider i foråret 2024.  

Send os dine åbningstider via denne formular: Forårets åbningstider eller på visit@langelandkommune.dk

 

Trykte spiseguider

Vi laver gennem året løbende trykte spiseguider. Spiseguiden bliver uddelt ved arrangementer der finder sted på øen, i Besøgscenter Langeland samt de store attraktioner og hjælper dermed de mange besøgende til at finde det spisested der passer til deres sult.

Disse skriver vi om i vores Erhvervsnyhedsbrev. Tilmeld dig til nyhedsbrevet ved at klikke her.

GEOPARK DAGE 9. - 12. maj

GEOPARK DAGE bliver afholdt i anledning af Geopark Det Sydfynske Øhavs (stærkt) forventede UNESCO-udpegning som UNESCO Global Geopark. Dette betyder, at Sydfyn og Øhavet for alvor kommer på verdenskortet og at geoparken bliver en del af et globalt netværk.

Over fire dage vil de fire sydfynske kommuner, som udgør geoparken, summe af aktiviteter med fokus på geologi, natur, kultur, friluftsliv, gastronomi og fællesskab.

Lys i Mørket - 1. - 2. november

il "Lys i mørket" inviteres øboer, deltidslangelændere og turister til to unikke aftener, når øerne viser sammenhold, inviterer indenfor på steder der normalt er lukkede for offentlig adgang og tænder lys fra nord til syd og fra øst til vest.

SHORES events

SHORES Langeland arrangerer gennem året en række events som tiltrækker vandsports glade besøgende. Disse events fordeler sig over hele året med vinterbaderfestivalen i vintermånederne til Kajak Langeland rundt i de varme måneder. Som turisterhverv kan du bakke op om disse events ved at holde åbent for besøgende.