Flyt til Nordlangeland

Foto: Mads Kirkegaard, Colourbox

Kvalitet, nærvær og fællesskab venter på dig i landsbyerne Lohals, Snøde, Tranekær og Tullebølle.

Luftfoto af Nordlangeland

Foto: Knud Erik Christensen, Colourbox

Nordlangeland har så meget at tilbyde til både familier, iværksættere og pensionister. Her er fællesskab, masser af sociale og kulturelle tilbud, smuk natur, ikke mere end 2-3 km. til stand og vand, godt naboskab, lystbådehavne i Dageløkke og Lohals, samt gode indkøbsmuligheder i Hou, Snøde og Tullebølle.

Vil du vide mere om hvor fantastisk det er at bo på Nordlangeland, kan du kontakte Nordlangeland Lokalråd på 60 55 59 53.
Lokalrådet er behjælpelig med information om Nordlangeland hver dag fra 8-16.

Lohals - charme, sjæl og atmosfære på Nordspidsen

Det er svært ikke at falde for charmen ved Lohals; den hyggelige havn, imponerende havudsigt med fantastiske solnedgange, skov og grønne områder der omkranser byen, dejlige badestrande og en yderst engageret lokalbefolkning.

Under 3 km fra kyst til kyst
Det specielle lys over nordspidsen af Langeland har gennem årtier tiltrukket kunstnere fra nær og fjern. Hvoraf mange har valgt at bosætte sig permanent i området. Her er keramikere, kunstmalere og flere gallerier.

Foreningsvejviseren for Langeland, Strynø og Siø kan du finde en oversigt over alle øernes foreninger.

Fællesskab og nærvær i Snøde

Vil du bo tæt på skole og dagpasning i en landsby med fællesskab, fællesspisning og et stort udvalg af sport og idræt? Så er Snøde på Nordlangeland det helt rigtige valg - og samtidig mindre end 2 kilometer fra stranden.

I Snøde er gode indkøbsmuligheder i den lokale Brugs.

Slotsbyen Tranekær

Slotsbyen Tranekær er beliggende i et stort og uspoleret skov- og naturområde, under et kvarters kørsel fra Rudkøbing og Langelandsbroen.

Tranekær kan desuden byde på butikker, spisesteder og flere interessante museer. Nærmeste mulighed for dagligvarer er i Tullebølle kun 7 minutters kørsel væk.

Tilflytterservice er klar til at hjælpe

Vil du vide mere om Nordlangelands fantastiske fællesskaber eller har du spørgsmål om hvordan det er at bo på Nordlangeland? Så er du meget velkommen til at kontakte Nordlangelands Lokalråd på 60 55 59 53 hver dag fra 8-16.