En Fodtur Langeland rundt langs kysten

EN FODTUR LANGELAND RUNDT LANGS KYSTEN: I efteråret, vinteren og foråret 2017-2018 vandrede vi, Jesper Ansbæk og Jette Purup, Langeland Rundt langs kysten. Jesper fotograferede, Jette noterede, og her er resultatet i billeder og ord.

139 KM: Vandreturen rundt om den lange ø er på 139 km. Vi har delt den op i 10 etaper, den korteste er 10 km, den længste 19. Turen begynder i Spodsbjerg, du går med uret rundt om øen og passerer alle de fire havnebyer, Spodsbjerg, Bagenkop, Rudkøbing og Lohals.

SKILTE/INGEN SKILTE: På nogle strækninger vandrer du på Øhavsstien, den 220 km lange vandresti rundt om Det Sydfynske Øhav. Her står skilte, som viser vej. Men resten af turen er ikke skiltet, så kig på de kort og tekster, vi har lavet (download og print dem evt.) og hold dig tæt på kysten. Du kan også downloade etaperne som GPX-filer, hvis du kender og bruger det format.

Farbarheden afhænger af vandstanden, og hvis du ikke kan gå i vandkanten eller ad en alternativ rute, som kortene anviser, så gå tilbage langs stranden og find selv en markvej eller asfaltvej, som du kan følge tilbage til kysten.
Vi har givet vandreturen karakteren “nem”, men det er ikke ensbetydende med, at den er sikker og overkommelig for netop dig. Hvis du er dårligt gående, anbefaler vi, at du ikke kaster dig ud i den.

Du kan downloade GPX filer til etaperne her http://www.villatrolle.dk/om-byen-og-oeen/oeen-rundt-til-fods

Åbningstider / Tidspunkter

31/12/2017 - 31/12/2018 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

Turist- og Erhvervsforeningen Langeland info@langeland.dk