Langeland
Kvinde vandre på Øhavsstien
Øhavsstien på Langeland

- tager dig langs kysten og tværs over øen

Øhavsstien - guidebogen

Øhavsstien

På Langeland fører Øhavsstien dig langs kysten og tværs over øen gennem flotte naturområder og tre af øens havnebyer: Rudkøbing, Spodsbjerg og Lohals. Den er forbeholdt vandrere og afmærket med blå piktogrammer.

Øhavsstien på Langeland  er ca. 58 km lang og er i alt 220 km rundt i Det Sydfynske Øhav.

Øhavsstien kort med bynavne

Øhavsstien - i seks små bider

Vi har her inddelt Øhavsstien på Siø og Langeland i seks mindre strækninger på mellem 5 km (Siø) og 13 km (Rudkøbing - Spodsbjerg).

Du kan gå dem som enkelt strækninger og tage bussen tilbage til dit udgangspunkt eller hentes af en ven. Du kan også kombinere strækningerne og overnatte undervejs.  
 

Bagagetransport til din vandreferie

Hvad med at nyde vandreferien i fulde drag og bestille bagagetransport? Så slipper du for den tunge oppakning, når du skal ud for at opleve Fyn og Øerne.

I perioden fra den 15. juni til den 15. september 2021 er det gratis at bestille bagagetransport på Fyn, Langeland og Ærø.

Hensyn og gode råd til vandring

Naturen må gerne betrædes, men tag hensyn. Få gode råd inden turen starter og læs om de hensyn, som giver alle den bedste oplevelse.

Film og 5 gode råd til Øhavsstien

Find flere aktive oplevelser i Geopark Det Sydfynske Øhav appen

Få din helt egen turguide med i lommen! Med det digitale kort ved hånden får du overblik og inspiration til mange nye oplevelser til fods, til vands eller på cykel.

 

Download appen i app store

Download appen i Google Play