Little Big Air - kitesurf konkurrence

Foto: Henrietta Rasmussen

SHORES Langeland afholder Little Big Air, en konkurrence for kitesurfere  - hvor vindens kraft kombineres med bølgers dynamik for at skabe spektakulære hop og tricks.

Little Big Air - video
Foto: SHORES Langeland

En dag på vindens præmisser

Little Big Air afvikles den sidste weekend i oktober. Da vinden, og gerne massere af den, er en afgørende faktor for at Little Big Air konkurrencen kan udføres, vælges den eksakte dato og lokation når SHORES Langeland kender vindforholdene.  Konkurrencen vil enten blive holdt på Bagenkop Strand, Hesselbjerg Strand eller Drejet ved Spodsbjerg

Vil du deltage i konkurrencen finder du mere info om tilmelding på www.shores-langeland.com

Det kan du opleve

Som publikum til Little Big Air vil du opleve en himmel fuld af farverige Drager/Kites når op til 30 kitesurfere går på vandet samtidigt. 

Der er lagt op til en dag i vindens og bølgernes tegn, så tag hele familien med og bliv blæst igennem - og bagover - af de flotte hop og tricks. Hold dig opdateret på dag, og lokalitet på SHORES Langelands Facebook

Konkurrence i højder og saltomortaler

Til Little Big Air konkurrere deltagerne om hvem der kan lave det højeste hop – nogle kommer 14 – 15 meter op i luften!  Et imponerende syn når kitesurferen flyver op i luften og lander på havoverflade med sit board under sig.

Næste disciplin er at konkurrencen om det vildeste trick, her kan du nyde synet af en række imponerende tricks og manøvrer, der får pulsen til at stige og kitesurferens færdigheder til at skille sig ud også dagens vildeste styrt kåres!

Vores fede surfspots

Læs mere om tre fede surfspots der bruges til Little Big Air. Nederst finder du også et link til alle vores mange andre gode surfspots. 

På Langeland har vi nemlig forholdene til at fede surf-oplevelser. Vi har kyststrækningen, vinden, overnatningsmuligheder og med maks. 5 km til den nærmeste kyst kan vi (næsten) altid finde de rette vindforhold.

Oplev Bagenkop

Foto: Andreas Bastiansen

Projektet "Little Big Air" er støttet af:

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne

Langeland Kommune

shores