Gå til indhold

Lydvandringer

Foto:Baggardsteatret - Ard Jongsma &Baggardsteatret - Ard Jongsma

Lyden af Langeland

Langeland har altid været fuld af gode historier. En del af dem er der nu blevet sat strøm til, og der kommer hele tiden flere til.

Tag headsettet på og lade lyden fører dig ud i den langelandske natur. 

Usynligt teater

En helt særlig lydoplevelse i Det Sydfynske Øhav er det usynlige teater skabt af BaggårdTeatret.

4 verdenshjørner, 117 strømforsøg og 1 luftskib. Stærke naturkræfter og en sitrende idé om elektricitet er på spil, når du og H. C. Ørsted tager på en eventyrlig og sanselig jagt efter store opdagelser på Langeland. Den app-baserede forestilling er skabt til alle fra 8 år.

I Rudkøbing møder du den 12-årige H.C Ørsted på sin sidste skoledag hos parykmageren. Det viser sig at være en skæbnesvanger dag for Ørsted, og han skal tage et valg om at drage ud i verden, bestå nogle prøvelser og gøre en stor opdagelse. Herefter er der op til publikum selv at bestemme, hvad der sker. Om man vil følge historien nordpå eller tage mod syd.

En mor og datter går i Tickon parken og lytter til usynlig teater

Tag med på eventyr →

Foto: Baggardsteatret - Ard Jongsma

Bliv klogere på tre forfatteres liv på Langeland

”Litteraturen i landskabet” sætter fokus på tre udvalgte forfattere med tilknytning til Langeland: Frank Jæger, Vagn Lundbye og Merete Pryds Helle. 

Til hver af de tre forfatter er der tilknyttet gåtur. Du vælger selv, om du vil lytte til fortællingerne, der er knyttet til den specifikke forfatter, i ét stræk. Eller om du vil høre podcasten, mens du går turen i forfatterens fodspor.

Lyden af Langeland

LYDEN AF LANGELAND er et podcast-univers, der giver dig en unik mulighed for at opleve eller genopleve Langeland på en helt ny måde. Vi skal sammen ud i naturen, ud til attraktionerne og stederne som rummer de gode fortællinger. Vi håber du vil følge med os - tag LYDEN AF LANGELAND med i ørerne når du besøger attraktionerne, så kan vi sammen stille skarpt på det der gør stederne helt særlige. 

Lyden af Langeland - et nyt podcastunivers

Lyt til LYDEN AF LANGELAND →

Foto: VisitLangeland

Del dine langelandske øjeblikke: