©  Foto:

Little Big Air

26.- 27. Okt: Oplev en dag i vindens og bølgernes tegn, når Kitesurfere indtager himmel og havoverflade med adrenalinpumpende tricks og hop.

For tredje år i træk afholder SHORES Langeland Little Big Air, en konkurrence for semi-professionelle (amatører) kitesurfere.

Det kan du opleve

Som publikum til Little Big Air vil du opleve en himmel fuld af farverige Drager/Kites når op til 30 kitesurfere går på vandet samtidigt og udnytter vindens kraft i kombination med bølgers dynamik for at skabe spektakulære hop og tricks. 

Der er lagt op til en dag i vindens og bølgernes tegn, så tag hele familien med og bliv blæst igennem - og bagover - af de flotte hop og tricks. Hold dig opdateret på dag, og lokalitet på 

Konkurrence i højder og saltomortaler

Til Little Big Air konkurrere deltagerne om hvem der kan lave det højeste hop – nogle kommer 14 – 15 meter op i luften!  Et imponerende syn når kitesurferen flyver op i luften og lander på havoverflade med sit board under sig.

Næste disciplin er at konkurrencen om det vildeste trick, her kan du nyde synet af en række imponerende tricks og manøvrer, der får pulsen til at stige og dagen afsluttes med at kåre dagens vildeste styrt!

En dag på vindens præmisser - 26./27. Oktober 2024

Little Big Air 2024 afvikles (forhåbentligt) lørdag d. 26. eller 27. oktober. Da vinden, og gerne massere af den, er en afgørende faktor for at Little Big Air konkurrencen kan udføres, vælges den eksakte dato og lokation når SHORES Langeland kender vindforholdene.  Konkurrencen vil enten blive holdt på Bagenkop StrandHesselbjerg Strand eller Drejet ved Spodsbjerg

Vil du deltage i konkurrencen finder du mere info om tilmelding på www.shores-langeland.com