©  Foto:

Familiehulen - Shelter & Vildmarksbad under åben himmel

Alene i Vildmarken med udsigt over mark og skov finder du vores shelterplads i Longelse med 6 helt nye shelters, hvoraf de 4 har tilhørende vildmarksbad. Der er adgang til toilet og rindende vand, og til hver shelter findes der bålsted med tilhørende rist.

Oplev solnedgangen og skovens dyr medens I nyder stilheden i det opvarmede Vildmarksbad eller fra morgengry med en kop kaffe at se solen stå op.

Familiehulen udlejer Shelters med udsigt over mark og skov i rolige omgivelser med eller uden adgang til eget vildmarksbad. Der er plads til 5-6 personer pr. shelter og der er adgang til toilet og rindende vand ligesom udekøkken frit kan benyttes til forberedelse af Jeres respektive måltider. ​

Book Vildmarksbad på forhånd

Shelter med tilhørende Vildmarksbad SKAL bookes på forhånd medens ”Drop in” er muligt I Shelters uden Vildmarksbad. Det forventes der at man rydder op og efterlader stedet uden synlige spor for den næste gæst.

Sjov for alle

Der er desuden adgang til boldbane, legeplads, cykelbane, Bålfad, bålhytte mm.

Du skal medbringe

Du skal selv medbringe soveting som underlag og sovepose, men ellers står vi inde for rammerne og et afslappende ophold i naturen.