Gå til indhold
©  Foto:

Det Lille Kunstværksted

I Det Lille Kunstværksted kan du se smykker, skulpturer, billeder og kunsthåndværk, skabt af ejerne Romie Romero og Manfred Werner

Det Lille Kunstværksted

I Det Lille Kunstværksted kan du se smykker, skulpturer, billeder og kunsthåndværk, skabt af ejerne Romie Romero og Manfred Werner, som også designer bugtaler- og teaterdukker.

 

Romie Romero og Manfred Werner

Manfred Werners foretrukne materialer er ofte hentet fra naturen og stranden i form af drivtømmer, sten, vættelys, m.m. Ellers arbejder han bl.a. med rensdyrgevir, horn, mammuttand, fedtsten, ibenholt, rav, messing, glas, etc. hvor han ofte kombinerer flere af disse materialer i et værk.

Læs mere om hans arbejde her

RomieRomero maler, laver mosaik og keramik, fremstiller bl.a. smykker, tasker og meget mere. Hun vælger ofte bæredygtighed ved at genbruge materialer, så hendes ørering eller vedhæng ikke altid kun består af sølv, kobber, rav og sten, men hun indarbejder ofte f.x. potteskar, cykelreflekser, gamle farveblyanter eller noget helt tredje.

Læs mere om hendes arbejde her

 

Besøg af grupper

Galleriets to stemningsfulde og hyggelige rum bliver ofte besøgt af grupper og man kan få en kop kaffe og nyde både kunsten og en vidunderlig udsigt over Lindelse Nor.

Galleriet bruges også til live koncerter og foredrag (Max. 30 mennesker).

Romie og Manfred fortæller gerne om deres arbejde og hvor de henter inspiration fra. De kommer fra henholdsvis Chile og Tyskland og er rejst meget til andre lande som Grønland, Kanada, England, Grækenland, Tyrkiet, etc. Dette har været med til at præge deres måde at arbejde på.  Der tales flydende spansk, dansk, engelsk og tysk.

På livekoncerterne spiller Romie guitar og synger kendte stykker fra spansk- og engelsktalende lande.

Åbningstider: 

Galleriet har for det meste åben hver dag året rundt fra kl. 12-18. Men kommer man lang fra, så er det en rigtig god ide at ringe i forvejen for at være sikker på, Galleriet er åbnet og har god tid til jer.

Del dine langelandske øjeblikke: