De lokales tips til opleveler på langeland

Miranda Bruun: Øen med ​​uopdaget skønhed

Foto: Miranda Bruun Rasmussen

Miranda Bruun Rasmussen og hendes familie er flyttet til Langeland i 2020. Læs med for at udforske hendes anbefalinger af lokale perler

Min mand, datter og jeg flyttede til Langeland i august 2021. Vi havde tidligere boet i Kent, UK kendt som 'Garden of England', men da vi ankom til Langeland opdagede vi en ny 'Garden of Denmark'.

Foto:Ole Flintegaard Jacobsen

Langeland skal på kortet, så flere besøgende kan se, hvilket fantastisk smukt feriemål det er.

Jeg har listet nogle af de bedste steder at besøge, når du kommer til vores ø!!

Stoense/Snøde

Jeg elsker at gå - ligesom min hund! Hver dag går jeg fra Stoense og rundt om Snøde og omfavner det magiske landskab. Hvilket andet sted kan du blive mødt af vilde hjorte, fugle af alle slags og nogle gange pindsvin?

Strande

Langeland har et stort udvalg af strande, der ligner paradis. Det bedste ved strandene er, at de har hvidt sand, og ofte har man stranden for sig selv. Vandet er ideelt til svømning, da det er lavvandet, hvilket betyder, at du kan gå langt ud, før det bliver dybt!! Om sommeren, da vandet er lavt, varmes det op, så det føles ret tropisk!

Vandet er krystalklart.

Foto:Geopark det sydfynske øhav

Pichardt's Restaurant

For foden af Tranekær Slot ligger en skøn restaurant, der tilbyder mad af højeste kvalitet. Restauranten ligger i slottets staldbygning, så når du kigger op, kan du se navnet på hesten, der engang boede, hvor du spiser. Den tilgængelige mad er en gastronomisk mulighed for at smage vilde hjorte, marinerede fasaner og andre lækkerier. Restauranten ligger i den smukke by Tranekær, som må være en af ​​de smukkeste landsbyer at besøge.

Medicinhaverne, Tranekær

Medicinhaverne ligger på Tranekær Slots grund. Haverne tilbyder rolige omgivelser, der byder på en vidunderlig dag ude. Haverne vedligeholdes af frivillige, som vedligeholder de seks separate haver, som hver dækker et areal på 800 kvm. Dette er en magisk indstilling og et besøg værd.

Foto:Mette Johnsen og Andreas Bastiansen

Rudkøbing

Øens hovedstad. Selvom byen er lille, byder den på en lille havneby med alle de butikker, du har brug for under dit ophold. Rudkøbing har markeder året rundt, som kontinentale markeder og julemarkeder. Der er en række restauranter og barer, der tilbyder et bredt udvalg af mad og drikkevarer. Hvis du kan, så prøv Stjerneskud, som er en traditionel ret bestående af skiveskåret franskbrød toppet med stegte fiskefileter med kaviar, rejer, asparges, citron og tusind ø-dressing (helt lækkert)!!

Foto:Andreas Bastiansen

Langeland er et vidunderligt sted at besøge, som er tilgængeligt fra Billund eller Københavns lufthavne. Den er fuld af hvide sandstrande, smukke landskaber og en omkostningseffektiv feriedestination. Også om sommeren er vejret varmt, så det er ideelt for familier. Det er et venligt og sikkert sted at besøge, så vi håber, at du snart kommer på besøg!

Miranda Bruun Rasmussen