Chresten Kruchov
Fotokunst af John Rasmussen

Langelandsk fotografi

Foto:Chresten Kruchov&John Rasmussen
Gennem de seneste 10 år er der lige så stille vokset et miljø for det kunstneriske fotografi frem på Langeland og øen har både fået sit eget fotogalleri og en årlig udstilling, hvor et udvalg af øens fotografer præsenterer deres bedste værker. Dette har skabt et fællesskab omkring fotografiet, hvor fotograferne både inspirerer og udfordrer hinanden.

Bliv klogere på fotokunsten

Vi har talt med Chresten Kruchov om Langelandsfotograferne og om hans eget forhold til fotografiet:

Chresten Kruchov

Som ringe i vandet →

Foto: Chresten Kruchov

Besøg fotografernes fællesudstilling

Når bladene bliver gule og vinden kold, samler et udvalg af Langelands fotografer deres bedste værker til en fælles udstilling i Nowhuset. I 2023 er det femte gang.

Kunstruten

Kunstruten giver dig mulighed for at kombinere de større kunst- og kulturoplevelser med besøg hos enkelte kunstnere og kunsthåndværkere, samtidigt med at du bevæger dig rundt i den smukkeste langelandske natur og forbi kunsten i det offentlige rum.

Anders Sandøe Ørsted
Ikon - kunst

Kunstruten - Nord/Syd

Sundhedsøen
Vandretur

Kunstruten - Rudkøbing

Alfio Bonanno
Vandretur

Kunstruten - Tranekær

Bagenkop Helle Scharling-Todd
Vandretur

Kunstruten - Bagenkop

Kunstmagasinet: Kunstnernes Ø

Dette Kunstmagasin er et af Kunstrutens elementer. Det tager dig med på en rejse ind i kunstens verden og går tæt på et udvalg af øens kunstnere og kunsthåndværkere. Artiklerne dykker ned i arbejdsgange og processer og forsøger at finde svar på, hvorfor kreativiteten trives så godt på Langeland.  

Øernes Kunstfond

Foto:Øernes Kunstfond