Ristinge sti

Ristinge sti God adgang

Foto: TEL

Tur ved Ristinge

Ved Ristinge hale er der mulighed for at kunne køre en tur langs stranden. Man finder stierne ved at køre mod Ristinge havn når man når Humble. Lige før havnen drejer man til venstre mod Ristinge hale og kører hele vejen ned til stranden, hvorfra man kan se til Marstal.

Sti A løber langs stranden. Efter ca. 1 kilometer kommer der en jordknold, som man kun kan komme over, hvis man har hjælper med. Det er muligt at køre på stien med el-kørestol eller el-scooter Kommer man i manuel kørestol eller med rollator anbefales det, at man har en hjælper med, hvis man ikke er meget selvhjulpen, i det jorden er meget ujævn og knoldet flere steder.

Sti B finder man lige før grusvejen begynder, også her vil samme udfordringer være gældende, som ved Sti A. Den er godt 2,5 kilometer, og man kan næsten komme helt ud til Ristinge klint. At kunne se ud over området er i sig selv unikt. Det er en personlig vurdering, hvor meget man selv kan klare.Ydermere skal man være opmærksom på årstiden. Selvom jorden er meget fast kan den godt blive blød at køre på når det regner.