Langeland
Henriette Lorentz bærer et af sine malerier mellem hendes skulturer
Åben Langeland

- Forårsfrisk buket af arrangementer

Restaurant Generalen - smap på lokale råvarer

8. maj - 16. maj:
Oplev kunst og kultur helt tæt på

Med Kunstnernes Åbne Døre og en frisk buket af arrangementer åbner Langeland op for sæsonen. Oplev maleri, grafik, keramik, skulptur, smykker, fotokunst, glaskunst, dans, musik, udstillinger, byvandringer og naturaktiviteter. Mere end 40 af Langelands dygtigste kunstnere, kunsthåndværkere, kulturaktører og naturformidlere åbner deres døre for besøg. Der er aktiviteter for alle og hyggelige spisesteder.
 

Program

8. maj - Åbningsarrangement: 
- Indvielse af 4 Kunsttårne 
- Åbning af Fællesudstilling i Nowhuset

9. - 12. maj - Butikkerne holder åbent 

15. - 16. maj:
- Kunstnernes Åbne Døre - kl. 10-17
- Stivennernes kunst og vandring 

 

Kunsten åbner dørene

De Åbne Døre - 15. - 16. maj
Mere end 40 af Langelands dygtigste kunstnere og kunsthåndværkere åbner deres døre for besøg i deres atelier og værksteder. Så kom med ind bag facaden og se hvordan den langelandske kunst bliver til.

Fælles Udstilling - 8. - 16. maj
Hele ugen kan du besøge den fælles udstilling i Nowhuset, hvor du kan se værker fra alle de deltagende kunstnere og derefter vælge hvem du vil besøge. 

Læs mere

 

Deltage i det åbne døre med 40 kunstnere

Kunstnernes Åbne Døre - en kunstnerisk roadtrip

Kulturoplevelser

Langelands kulturinstitutioner er med i samarbejdet – og det betyder, at man også kan opleve Langelandsfortet, Skovsgaard Gods med masser af aktiviteter for alle aldre, Fiskeriets historie i Fiskeriets hus og Tickon Skulpturpark med naturkunstværkerne ved Tranekær Slotspark.

Butikkerne bakker op

Oplev Rudkøbings hyggelige handelsgade. Butikkerne er i forårsstemning og har masser af gode tilbud. Så der er mulighed for at få en unik handelsoplevelse i den gamle smukke købstad Rudkøbing, samt øens små butikker du møder undervejs på din tur til kunstnerne og kunsthåndværkerne.

Fredag d. 14/5 har Byens specialbutikker åbent til kl. 18.00

Lørdag d. 15/5 åbent til kl. 14.00

(Spisesteder og SuperBrugsen kan have andre åbningstider)

Gågaden i Rudkøbing

Se kortet med de langelandske shopping oplevelser

Smagen af foråret

Restauranter og spisesteder holder åbent, og Langeland byder på mange hyggelige spisesteder til fornuftige priser og for enhver smag. Her er både eksklusive menuer, fisk ved havnen, økologisk café, kromad og masser af muligheder for at folde tæppet ud og nyde picnic i naturen.

Oplevelser i naturen