Langeland
Henriette Lorentz bærer et af sine malerier mellem hendes skulturer
Åben Langeland

- Forårsfrisk buket af arrangementer

Restaurant Generalen - smap på lokale råvarer

Åben Langeland - 8. maj - 16. maj

Åben Langeland er skabt for at udbrede kendskabet til kunst og kultur, for at vi kan få en unik oplevelse og et indblik i kunstnernes arbejde. Kunst er en vigtig forudsætning for vores forståelse af verden og er med til at give os nye perspektiver på hverdagen og gode oplevelser – og til at give os mulighed for at bringe smukke ting med ind i vores hjem.

Program

8. maj - Åbningsarrangement: 
- Indvielse af 4 Kunsttårne 
- Åbning af Fællesudstilling i Nowhuset
- Sangskatten arrangement 

9. - 12. maj - Butikkerne holder åbent 

15. - 16. maj:
- Kunstnernes Åbne Døre - kl. 10-17
- Stivennernes kunst og vandring 

 

Kunsten åbner dørene

Åbent Langeland er bygget op omkring Kunstnernes Åbne Døre, hvor ca. 40 af Langelands dygtigste kunstnere og kunsthåndværkere åbner deres døre for besøg. Tilsammen spænder de vidt med maleri, grafik, keramik, skulptur, smykker, fotokunst og glaskunst.

 

Fælles Udstilling - 8. - 16. maj
De Åbne Døre - 15. - 16. maj

Tilmeld din begivenhed til Åben Langeland

Kunstnernes Åbne Døre - en kunstnerisk roadtrip

Kulturoplevelser

Langeland og Strynøs kulturinstitutioner er med i samarbejdet – og det betyder, at man også kan opleve Langelandsfortet, Langelands Museums mange udstillinger, Skovsgaard Gods med masser af aktiviteter for alle aldre, Tickon Skulpturpark med naturkunstværkerne ved Tranekær Slotspark og Øhavets Smakke- og Naturcenter på Strynø.

Butikkerne bakker op

Åben Langeland bakkes op af Langelands handelsliv. Så der er mulighed for at få en unik handelsoplevelse i den gamle smukke købstad Rudkøbing, samt øens små butikker du møder undervejs på din tur til kunstnerne og kunsthåndværkerne.

Gågaden i Rudkøbing

Se kortet med de langelandske shopping oplevelser