©  Foto:

Svalereden TATTOO

Lucky 7`s Svalereden Tattoo er Langelands første og eneste tatoveringsforretning med stempel fra den danske sikkerhedstyrelse. Her laves tatoveringer i trygge og hyggelige omgivelser i hjertet af Rudkøbing. Alle er velkomne!

Som ærværdig havneby skal Rudkøbing selvfølgelig have en rigtig klassisk tattoo biks som du ville forvente at være kommet forbi i 1950erne. Svalereden Tattoo er netop dette: den rigtige klassiske atmosfære.

Du kan forvente tatoveringer af meget høj kvalitet og indenfor de fleste stilarter; fra den fineste "Fineline" til de  rigtig gode gamle "Sailor Tattoos" som roser, skibe og dolke.

Per-Erik "Pero" Dahlman åbnede dørene i oktober 2022. Han driver også Lucky 7 Tattoos - Oslo, og har gjort det siden 2005. Tilsammen har Svalereden Tattoo næsten 30 års erfaring bag sig i tatoveringsfaget og kan derfor tilbyde tatoveringer af ypperste klasse i en dejlig atmosfære lige her på Sy`Fyn. Du vil møde tatovører med en passioneret interesse for tatoveringer, og som gør sit ypperste for at lave en unik og speciel tatovering lige til dig.

Svalereden Tattoo har ingen faste åbningstider, men vi kan altid træffes online når det passer dig, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du skal blot tage kontakt til os via mail: svaleredentattoo@gmail.com eller via vores Sociale Media Facebook eller Instagram: Svalereden Tattoo

Uansæt om du er til tatovering eller ej, så er du meget velkommen til at kigge forbi biksen.

Når du ser "Tattoo" skiltet ude i gågaden skal du bare gå op imod den gamle mølle så vil du finde os lige der.

Velkommen til...! Vi ses!