©  Foto:

Lej havkajak & SUP på Ristinge Havn

Sejl ud i Øhavet hvor unikke oplevelser venter

Lej kajak eller SUP i Ristinge Havn

Kayakomaten er åben 24 timer i døgnet og er en ubemandet udlejning-stand med kajakker og SUP-boards.

Book og betal fra din mobiltelefon via QR kode eller via kayakomat.com
Når du booker og betaler online, får du tilsendt en e-mail med en kode til den ønskede kajak eller SUP - du låser op - og er nu klar til at tage på eventyr på vandet i det ønskede tidsrum.
Kajakken/SUP-boardet indeholder det tilbehør, du har brug for, fx pagaj og svømmevest.

Fantastiske sejlture fra Ristinge Havn

Fra havnen i Ristinge kan du sejle ud langs Ristinge Hale.
Vær opmærksom på at området vest for havnen er vildtreservat og at der er adgangsforbud på Ristinge Hale samt Storeholm fra 1/3-15/7 på grund af fuglene i området.
Se Naturstyrelsens folder om Ristinge

Sejl nordpå fra havnen langs kysten til Kædeby Has, hvor du kan nyde en medbragt frokost ved de opstillede borde/bænke.

Du kan også se fantastiske solopgangen fra vandsiden, eller tag venner og familien med på tur langs Langelands smukke kyst.

Kajak - også for begyndere

Kajak og SUP er en sjov aktivitet for venner og familie. Som begynder er det nemt og sikkert i godt vejr! Sejl kun på SUP i pålandsvind, så du ikke risikerer at drive til havs.
Flåden består af helt nye, komfortable og stabile kajakker og SUP-boards fra det førende mærke; Point 65 of Sweden.  Du styrer let med din pagaj. Padl og ro gerne sammen, og hold dig tæt på kysten, især hvis du er begynder.
Se også vores sikkerhedstips og demo animationer her: https://www.kayakomat.com/dk/safety

Perfekt gruppeaktivitet

Det er nemt at ro kajak og SUP sammen som en gruppe, da I kan booke flere kajakker/SUP-boards på samme tid og nemt kombinere med andre aktiviteter. Kajak og SUP er perfekt som et firmaarrangement, en polterabend, en familieudflugt - eller hvad med bare en tur ud i stilheden i tosomhed?
Om morgenen og aftenen er vandet ofte roligt, derfor har vi åbent 24 timer i døgnet! Forkæl dig selv eller en du kender med en unik naturoplevelse!