Gå til indhold
©  Foto:

Kunsttårn 10 - Nyt værk af Britt Smelvær

Den 13. maj er der fernisering på et nyt værk af Britt Smelvær i Kunsttårn 10

Kunstårn 10:

Den 13. maj er der fernisering på et nyt værk af Britt Smelvær i Kunsttårn 10.Tidligere værk i Kunsttårn 10 - Find dig selv

12.419 så mange mennesker boede der fast på Langeland i 2020 og så mange fugle har billedkunstneren Per Buk portrætteret i dette kunsttårn. Fuglene er tegnet med sort tusch på gulmalede plader, som strækker sig mod tårnets top. Går man tæt på, kan man se, at hver fugl er har sit eget særpræg. Måske er der en, du kan identificere dig med…

Titlen, ”Find dig selv”, skal ifølge Per Buk forstås, som en dobbelttydig opfordring, da han hermed både opfordrer til, at de besøgende finder en fugl, de mener spejler lige netop deres personlighed, men også at de kan gå ind i tårnet og finde roen i sig selv. 

 

Langelands_Kunsttårne

Per Buk

Billedkunstner og skulptør Per Buk (f. 1969) udfordrer i sin kunst kreativiteten i et formsprog, hvor han tager udgangspunkt i fabel-, fugle- og fantasifigurer. Han arbejder med maleri, grafik, akvarel, blæktegninger, skulpturer, keramik og i størrelser, som både egner sig til private hjem og større udsmykningsopgaver.

Buk flyttede til Langeland i 2019 og driver i dag GALLERI NO 44 på Ristingevej 29, 5932 Humble og i på Sidsel Bagers Gade 8, 5900 Rudkøbing. Fra september er han aktuel med en udsmykningsopgave, som markerer den nye Herregårdsrute.

Hør Per buk fortælle om værket her: 

 

Langelands Kunsttårne - en unik måde at opleve kunst på

Danmarks længste kunstudstilling kan opleves i 12 tidligere transformatortårne på Langeland. Kunsttårnene giver beskueren en kunstnerisk oplevelse midt i den langelandske natur.
Fra Nord til Syd og Øst til Vest bevæger man sig rundt i et kulturlandskab, hvor man kan opleve kunsten i fred og ro.
Tårnene er åbne hele året rundt. Turen rundt vil altid byde på en ny oplevelse betinget af årstiderne og vejret.

Læs mere om de 12 kunsttårne på www.langeland.dk/oplevelser/kunsttarneLangelands_Kunsttårne

Del dine langelandske øjeblikke: