Gå til indhold
©  Foto:

Kunsttårn 1

Den 13. maj er der fernisering på et nyt værk af Steffan Herrik i Kunsttårn 1

Kunsttårn 1:

13. maj er der fernisering på e nyt værk af Steffan Herrik i Kunsttårn 1

 

Tidligere værk - Dyrene omkring mig

Sonia Brandes har de seneste fem år boet og arbejdet på Langelands nordspids, hvor hun har udsigt ud over bølgende marker og kig til havet, og hvor hun er omgivet af et rigt dyreliv. Netop dette har inspireret hende til værket i kunsttårnet på Lohalsvej.
Værket er lavet i cortenstål og laserskåret med vand efter et af Brandes’ papirklip. Herefter er det enkelte steder blevet beklædt med bladguld.

Langelands_Kunsttårne

 

Sonia Brandes

Sonia Brandes er papirkunstner/psaligraf og har gennem hele livet beskæftiget sig med papirklip. Hendes passion for papiret startede med de gækkebreve, som hun klippede i sin barndom på Ærø. Og siden har folkekunsten og særligt H.C. Andersen og Selma Lagerlöf fungeret som inspiration for hendes kunstneriske virke.

Sonia Brandes er autodidakt og har en lang række udstillinger bag sig i både ind- og udland. Hun arbejder med mange forskellige formater eksempelvis bøger, altertavler og større udsmykningsopgaver. Fælles for dem alle er, at de altid tager udgangspunkt i papirklip.

Hør Sonia Brandes fortælle om værket her: 

Langelands Kunsttårne - en unik måde at opleve kunst på

Danmarks længste kunstudstilling kan opleves i 12 tidligere transformatortårne på Langeland. Kunsttårnene giver beskueren en kunstnerisk oplevelse midt i den langelandske natur.
Fra Nord til Syd og Øst til Vest bevæger man sig rundt i et kulturlandskab, hvor man kan opleve kunsten i fred og ro.
Tårnene er åbne hele året rundt. Turen rundt vil altid byde på en ny oplevelse betinget af årstiderne og vejret.

Læs mere om de 12 kunsttårne på www.langeland.dk/oplevelser/kunsttarne
Langelands_Kunsttårne

Del dine langelandske øjeblikke: