©  Foto:

Kagesmeden fra Langeland

Når Langeland er sødest. Håndlavet dessertchokolade, chokoladeplader, sæsonvarer. 

Hjemmelavet flødeis og sorbet. 

Gaveæsker og gavekurve. 

Festkager til enhver lejlighed. 


Kagesmeden Christina er bosat sammen med sin familie på skønne Langeland, hvor hun har startet sin egen lille virksomhed der tilbyder festkager, petit four og lækre dessertchokolader til enhver lejlighed..

Christina elsker at arbejde med rene råvarer, som smager af det de skal - og lave tingene fra bunden selv. Hun benytter gode lokale råvarer fra Langeland, og holder af at følge årstiden og bruge naturens spisekammer og tage alle dens søde smage med ind i sit køkken.

Alle chokolader er håndlavede og hånddekorerede, og de kan købes enten i et udvalg af gaveæsker eller bestilles i løsvægt.
Blandt de forskellige smage finder du søde sommer rabarber, frisk limecreme, rom karamel, nougat med appelsin, samt mange flere.

Kagesmedens lækre chokolader bliver solgt i Butik Knag i Rudkøbing og den hjemmelavede is kan nydes i Café Orarangeriet i Tranekær.

Kig ind på hjemmesiden www.kagesmeden.dk. Her kan du læse mere om Christina og hvad hun kan tilbyde af lækre kager og søde sager, samt finde en liste over forhandlere.