©  Foto:

Kærlig Festival

5 dage med transformerende workshops, tantra, musik, bevægelse, seksualitet, spiritualitet, fællesskab og natur.

Festivalen er for dig, der ønsker at forbinde med andre i et trygt, kærligt og nærværende rum med fokus på leg, nysgerrighed og personlig udvikling.

Rammen om det hele bliver et smukt sted på Langeland, Sukkerfabrikken, hvor vi bliver opvartet af det søde personale der serverer lækker vegetarisk mad mens vi nyder den helt særlige natur omkring stedet. Vi har hele stedet for os selv, så der bliver mulighed for at skabe en ganske særlig stemning på stedet.

For os handler tantra om bevidsthed. Om kærlighed. Om din måde at være I livet på. Og derfor skal KÆRLIG være et sted hvor der er plads til nysgerrighed, åbenhed, leg, forbindelse og personlig udvikling.

Om festivalen

KÆRLIG er et sted hvor alle er velkomne uanset alder, køn, seksualitet eller nationalitet. Du skal dog være fyldt 18 år. Du kan komme som single eller tage din partner med. Du deltager kun i de workshops d har det godt med og vi har fokus på grænser undervejs. Det skal være et sted, hvor du føler dig tryg til at udforske.

Vi lover dig ikke, at det kun bliver nemt og sjovt. For når man arbejder med sig selv, kan der opstå alle mulige følelser. Og det er okay. Vi har folk på stedet, til at tage sig af dig, hvis du oplever, at komme I kontakt med noget, du gerne vil have støtte til.

For os er KÆRLIG en mulighed, til at inspirere flere omkring at udforske sig selv og blive bevidste, om deres måde at være I verden på. Vi ønsker at bidrage til en verden med mere kærlighed, mere leg og mere nydelse. Vi håber du vil være med til at skabe dette rum med os. For

I samskabelsen sker der magi. Og det glæder vi os til!