©  Foto:

Janne Egstrøm - Guldsmed

Guldsmed Janne Egstrøm holder til i den gamle fodermesterbolig nær Tranekær Slot og Medicinhaverne.

Nyt liv til gamle smykker

I Janne Egstrøms butik ’De Gyldne Gemakker’ kan man gå på opdagelse i hendes eget smykkeunivers og få ideer til at få ændret sit gamle guld og sølv til nyt og personligt design. I butikken er der også salg af vintage og retro smykker samt nye smykker fra kendte brands og et udvalg af reservedele og kæder. Værkstedet har åbent efter aftale, men butikken har faste åbningstider.

 Smykker skabt af Janne

Bæredygtighed og fairtrade

Janne Egstrøm arbejder bæredygtighed og ”Fairtrade” ind i produktionen af sine smykker. Desuden er produkterne sikret, så de ikke er fremstillet af børn og alle diamanterne er ”Conflict Free”. Smykkerne er ofte inspireret af naturen, samt af dyr og mennesker omkring hende.

I hendes arbejde med arvede effekter, tager Janne altid udgangspunkt i det unikke og særegne, som netop denne genstand repræsenterer for kunden.

 

 Janne Egstrøm

Biografi

Janne Egstrøm har arbejdet med guldsmedefaget siden 1986.

Besøg Janne Egstrøm - Åbningstider: 

Sæsonen starter fra påske, alle helligdage og weekends 12-17. Fra sidste uge i juni, hele juli og august, er der åbent alle dage 11-17. September weekend kl. 12-17.
Efterårsferien uge 42, alle dage 12-17, samt nogle weekends i december.

Hvis du kommer i åbningstiden, er der også åbent i Café Orangeriet, hvor du kan købe tapas, desserter, is og hjemmebagte kager, samt et udvalg af varme og kolde drikke.

Påsken 2023:

De Gyldne Gemakker, har udstilling af guldsmed og kreativ smykkekunstner Janne E, hvor du bl.a. kan få ideer til at genbruge dine gamle smykker.
Små ændringer eller omsmeltning, kan forvandle dine støvede affektionsværdier, til personlige smykker, som vil vare evigt. 
Gå på opdagelse og få inspiration af udstillingen - Tag gerne "hele smykkeskrinet" med - Spørg om alverdens ting i smykkeuniverset. Det er helt uformelt og udstillingen kan ses i åbningstiden. Du kan reservere tid på tlf. 238 137 20, hvis du har mange spørgsmål eller flere ting, du vil have kigget på.