©  Foto:

Havekoncert for hele familien

4/8 En musikalsk opdagelsesrejse gennem dyrenes verden

Søndag den 4. august bliver en dag fyldt med eventyr og musik, når Suoni Gård i Illebølle inviterer til en særlig familiehavekoncert, der vil glæde både store og små. Klokken 16.00 vil gården være vært for "Animal Crackers!", en musikalsk opdagelsesrejse gennem dyrenes verden.

Denne unikke koncert vil præsentere en blanding af kor, klaver, guitar og stemme, der sammen udforsker fascinerende historier om dyr gennem musik specielt skrevet til børn. Publikum vil blive taget med på en rejse fyldt med sjove og tankevækkende melodier, der vil sætte fantasien i gang og skabe smil på læberne.

Til koncerten kan du bl.a. opleve:

  • Dominik Wizjan på klaver
  • Vincent Lindsey Clark op klassisk guitar
  • Gerard Presencer på trompet

Billetter til denne spændende begivenhed kan købes for 100 kr for voksne og 50 kr for børn. Prisen inkluderer en varm kop te eller sodavand samt lækker kage, så hele familien kan nyde en hyggelig eftermiddag med musikalsk underholdning.

Det anbefales at medbringe tæpper eller stole, så man kan sidde komfortabelt på græsset og lade sig fordybe i de musikalske eventyr. Uanset om man er ung eller gammel, vil "Animal Crackers!" være en oplevelse, der vækker glæde og begejstring hos alle tilhørere.

Så kom og vær med til en uforglemmelig eftermiddag på Suoni Gård.