Caféen på Skovsgaard Gods

Lækker økologisk og lokal mad. De fleste af råvarerne kommer fra Skovsgaards egne marker og stalde.

Caféen er smukt beliggende ned til voldgraven der omkranser godset. I køkkenet svinges grydeskeen af Sally Lundgren, der deler stedets passion for økologi. Sally elsker at lave lækker mad af sæsonens lokale råvarer og henter sine råvarer på marken, i stalden, i skoven og på stranden.

På Skovsgaards Café går den gode smag op i en højere enhed med gode lokale råvarer, bæredygtighed og den gode historie. Man overraskes gang på gang over, at noget så enkelt, kan have så stor smag.

Åbningstider og den aktuelle menu kan ses på Skovgaards hjemmeside og på Facebook.

Egen grønsagsproduktion
Størstedelen af produkterne i caféen stammer fra Skovgaards egenproduktion. Grønsagsproduktionen på Skovsgaard Gods er skabt med henblik på at skabe nye produkter, bedre kvaliteter og generelt mere ”grøn” madglæde.
Produktionen af grønt er i dag langt højere end hvad de tusindvis af årlige gæster kan spise. Derfor har Skovsgaard et samarbejder med Dansk Cater, der køber hoveddelen af godsets grøntsager.

Market Garden i Pometerhaven
I et højeffektivt og traktorfrit dyrkningssystem mellem gamle frugttræer produceres sunde, lækre grøntsager. Såning, lugning og høst foregår med håndkræft af godsets mange frivillige. Grøntsagerne dyrkes i næringsrig kompostjord, hvor rødderne kan udvikle deres fulde længde og særlige sortegenskaber.