Gå til indhold
©  Foto:

Broløkke Herregård

Nyt liv i historiske omgivelser

Broløkke Herregård er placeret på den sydlige del af Langeland, ude på landet, i roen af naturen. De historiske bygninger har stået tomme i en længere årrække, men til stor glæde for den danske kulturarv, bliver der nu pustet nyt liv i den gamle herregård.

Under totalrenovering

Herregården gennemgår en totalrenovering med henblik på at bibeholde det fredet og traditionelle men samtidigt tilføje det moderne for at vække omgivelserne til livs. Hovedhuset er fredet og der bibeholder de, de gamle Herregårdsstandarder ift. indretning og udsmykning af alle rum.

Bygningerne rundt om hovedhuset er dog ikke fredet og har derfor fået en komplet renovering hvor alt er taget ud og bygget op igen med respekt for Herregårdens arkitektur. Det er bla. i disse bygninger man finder deres ferielejligheder, hvor dig og dine nærmeste kan trække jer tilbage og nyde gården sammen. Disse har man allerede nu mulighed for at booke til ekstraordinær god pris grundet byggeriet.

Renovationen forventes at være færdig i starten af 2023, dog med undtagelse af deres Herregårds spa og wellness, som vil stå klart i slut 2023

Broløkke Herregårdsbryggeri og destilleri

Herregården er også hovedkontoret for Broløkke Herregårdsbryggeri og destilleri, som allerede nu er i gang med at gøre klar til at brygge.

Del dine langelandske øjeblikke: