Gå til indhold
©  Foto:

Broløkke Herregård

Træd indenfor og oplev Broløkkes forvandling til en moderne Herregård.

Broløkke Herregård er placeret på den sydlige del af Langeland, ude på landet, i roen af naturen. De historiske bygninger har stået tomme i en længere årrække, men til stor glæde for den danske kulturarv, bliver der nu pustet nyt liv i den gamle herregård.

Totalrenoveret Herregård med respekt for historien

Herregården har fra 2021 til 2023 gennemgået en totalrenovering med en mission om at bibeholde det fredede og traditionelle, men samtidigt tilføje modernitet der vækker omgivelserne til live. Hovedhuset er fredet og fremstår autentisk, med de gamle Herregårdsstandarder ift. indretning og udsmykning af alle rum.

Bygningerne rundt om hovedhuset er ikke fredet og har derfor fået en komplet renovering hvor alt er taget ud og bygget op igen med respekt for Herregårdens arkitektur. Det er bl.a. i disse bygninger man finder ferielejlighederne, hvor du og dine nærmeste kan trække jer tilbage og nyde gården sammen. 

Herregårds spa og wellness forventes  at stå klar i 2024.

Broløkke Herregårdsbryggeri og destilleri

Herregården er også hovedkontoret for Broløkke Herregårdsbryggeri og destilleri, som tilbyder unikke smagsoplevelser med alt fra øl, gin og mjød - alt sammen med lokale ingredienser og tilhørende fortællinger.

Del dine langelandske øjeblikke: