©  Foto:

Autocamperplads - Tullebølle Fritidspark

Autocampere er velkomne til at overnatte på Fritidsparkens parkeringområde. Prisen for overnatning er  40 kr.

Tullebølle Fritidspark er en foreningsejet park i Tullebølle i en lille by med ca. 500 husstande beliggende ca. 6 km. nord for Rudkøbing.

Du kan overnatte i din Autocamper på Fritidsparkens parkeringsområdet. Prisen for overnatning er  50 DK. kr. eller 5 euro. Der kan betales ved bankoverførsel, MobilePay eller kontant. Man er naturligvis velkommen til at benytte parkens toilet samt øvrige faciliteter.


Tullebølle
Byen har en smuk middelalderkirke og måske Danmarks smukkeste og mest velholdte hollandske vindmølle, som dog kun er åben for publikum på Møllernes Dag.
Der er gode indkøbsmuligheder i byen: meget velassorteret Dagligbrugs og bager, som bl.a sælger kaffe i krus og smurte rundstykker.

  • Toilet: Ja. Helårsåbent, vandskyllende handicaptoilet.
  • Bålplads: Ja.
  • Brænde: Kan købes i Dagli´Brugsen eller medbringes.
  • Hunde er velkomne, hvis de holdes i snor.

På pladsen er der en række faciliteter, herunder et overdækket spisehus, muret grill,  stor legeplads, udsigtstårn og petanque baner.

Der er i umiddelbar nærhed sportspladser, som vil kunne benyttes til boldspil mm.

Badestrand
Afstand til badestrand er ca. 3 km, ligegyldigt hvilken side af øen du vælger. På østsiden har vi Stengade strand og skov med Oehlenschlägers bøg og Løkkeby strand, begge fine badestrande. På vestsiden er der Snage eller Pæregaard strand, som er meget børnevenlig, og Åsø strand. Man kan således orientere sig om vindretning og altid finde en strand med læ.