Besøg geoparken til Geopark Dage

Geopark Dage: For dig som aktør

Foto: Mikkel Jézéquel

GEOPARK DAGE er en ny tilbagevendende begivenhed på Sydfyn og øerne og du kan være med! Som aktør kan du booke dig ind i det samlede program med en eller flere aktiviteter. 

Hvad er Geopark Dage

GEOPARK DAGE bliver afholdt i anledning af Geopark Det Sydfynske Øhavs (stærkt) forventede UNESCO-udpegning som UNESCO Global Geopark. Dette betyder, at Sydfyn og Øhavet for alvor kommer på verdenskortet og at geoparken bliver en del af et globalt netværk.

Over fire dage vil de fire sydfynske kommuner, som udgør geoparken, summe af aktiviteter med fokus på geologi, natur, kultur, friluftsliv, gastronomi og fællesskab. Det hele handler om at fejre vores fantastiske område – og det er en fejring, som vi skaber sammen!

 

Hvordan kan jeg være med i Geopark Dage?

Som aktør kan du være med i Geopark Dage. I kan booke jer ind i det samlede program med en eller flere aktiviteter. I kan byde ind med nye aktiviteter som er relevante i en geopark-kontekst eller lancere eksisterende aktiviteter med et geopark-twist.

Som aktør/samarbejdspartner får man synlighed og opmærksomhed gennem det fælles og tværgående festival-format.
 

 

TILMELD DIT EVENT:

Dit arrangement skal omhandle en eller flere af emnerne: geologi, natur, friluftsliv, aktivt udeliv, kultur og historie, gastronomi, undervisning, bæredygtighed, forskning og/eller geoturisme.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere kan du kontakte Geopark Dage koordinatoren for Langeland, Frauke Coch Nielsen, på frconi@langelandkommune.dk eller +45 21 73 50 22.

Tilmeld din aktivitet her:

Udfyld den nedenstående formular eller download pdfén og send den til frconi@langelandkommune.dk 

Din aktivitet:
Adresse *
Kontaktinformation:

Du kan også downloade denne tilmeldingsblanket i stedet for at bruge formularen

Har du spørgsmål?

Kontakt os på: 

+45 21 73 50 22
frconi@langelandkommune.dk

Telefontid:  Mandag - torsdag kl. 10-15. Fredag kl. 10 - 13.