skip_to_main_content

Langelands Golf Klub

18 huller samt ”Pay and play-bane” med seks huller. Unik beliggenhed i kuperet terræn mellem hatbakker og udsigt over havet

Glæden ved at svinge en golfkølle kan tilfredsstilles på Sydlangeland. Gennem de seneste år har man kunnet dyste på en 18 hullers bane nær Tryggelev med det smukkeste udsyn over Langelandsbæltet, hatbakkerne, Fredmosen og et kig til Magleby Kirke.

Da det kræver spilletilladelse fra en klub at bruge banen, har man ved siden af anlagt en seks-hullers bane, som alle kan spille på.
Klubben har et dejligt klubhus, hvor man kan nyde sin medbragte mad. Drikkevarer købes i en automat. For virksomheder og klubber er det blevet populært at bestille mad fra en af de nærmeste kroer, som så kan spises i restaurationslokalerne. Det er også i klubhuset, man kan betale sin green-fee ved selvbetjening.


Ø-GOLF – en turnering på fem danske øer

De fem øer Fanø, Langeland, Læsø, Samsø og Ærø byder alle på smukt beliggende golfbaner med udsigt til havet og masser af plads. I 2021 indbyder øernes golfbaner til turneringen Ø-GOLF!

Spil golf på mindst tre af de fem øer i 2021, og modtag en flot præmie med greenfee-vouchers til alle fem golfbaner i 2022 samt et sæt specialtrykte golfbolde.

Sådan deltager du:

  1. Når du besøger én af de fem golfbaner, finder du Ø-GOLF-flyeren i receptionen. Tag denne med dig, når du besøger de øvrige golfbaner.
  2. Hver gang du har spillet én af de fem ø-golfbaner, får du golfbanens stempel på flyeren.
  3. Når du har spillet den tredje golfbane, indleverer du kortet og modtager præmien.

Brug #Øgolf, når du lægger billeder fra turneringen på facebook og instagram.

Ø-GOLF er en del af projekt ØHigh5, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.