©  Foto:

Hotel Rudkøbing Skudehavn

Med de små hyggelige huse i svensk stil ligger hotellet perfekt placeret i det dejlige Sydfynske Øhav – lige ned til Rudkøbing lystbådehavn og Rudkøbing løb. Hele området summer af det maritime miljø og en afslappet stemning, med gode muligheder for at nyde de fantastiske omgivelser ude som inde.

Lige ved lystbådehavnen i Rudkøbing finder De Hotel Rudkøbing Skudehavn, som er et velrenommeret og velplaceret hotel og restaurant – næsten i vandkanten. Kun 10 min. gang fra Rudkøbing centrum.

Hotellet tilbyder overnatning i et af sine 24 hotelværelser eller 16 ferielejligheder, opført i 2008 med enkelt og brugervenlig indretning. En god og prisvenlig løsning til udforskning af Langeland.

Hovedbygningen indeholder reception, restaurant, selskabslokaler og konference faciliteter. Hotelværelser og ferielejligheder er beliggende i de omkringliggende bygninger. 

Hotelværelser lejes med standard morgenmad.
Ferielejligheder lejes på self-catering basis.

Der er tilknyttet parkeringsmuligheder for både hotellet og ferielejligheder.

Hotellet huser også en permanent kunstudstilling fra to lokale kunstnere – Jytte Nielsen og Antoinette Gotfredsen, hvis dejlige malerier pryder hele centerbygningen.