©  Foto:

Besøg StrynØfrugthave

StrynØfrugthave er en lille biodynamisk frugtplantage og mosteri. Her tæt på vandet dyrkes æbler og mange andre frugter. Afgrøderne forvandles til spændende måltidsmoste, der serveres på de bedste restauranter.

Smagen er i højsædet hos StrynØfrugthave. Bliv overrasket over hvor mange smagsudtryk plantagens mange forskellige æblesorter og anden frugt giver. Alt forarbejdes på det lille mosteri og smagen er i højsædet fra dyrkning til den endelige flaske.

Køb en "Mettes Most" i vejboden, der er åben døgnet rundt fra påske til november. Måltidmostene kan købes efter aftale udenfor sæsonen.

I højsæsonen er åbent i vores showroom, her er smagsprøver på måltidsmostene og man kan gå en tur i plantagen i forbindelse med åbningstiderne.

Alle måltidsmoste er uden alkohol, nogle er let mousserende og andre er den helt rene smag af de gamle æblesorter som Filippa og pigeon. Det er muligt at booke en rundvisning i plantage og mosteri eventuelt suppleret med en decideret mostsmagning, ring eller skriv for muligheder og pris.

Plantagen blomstrer i maj og der vil løbende være arrangementer i plantagen, som annonceres på hjemmeside og instagram.