Poul Erik Eliasen i Strandby ved Tranekær
spisesteder på Langeland

PÅSKE
Kunst- og kultur til os alle ~ sammen

Foto:Steffen Jensen&By Borch
Påsken på Langeland og Strynø byder på kunst og kulturoplevelser i lange baner, lige til at nyde - sammen.

Kunsten åbner dørene

Kunstnernes Åbne Døre 
Langelands dygtige kunstnere og kunsthåndværkere åbner deres døre for besøg i deres atelierer og værksteder. Så kom med ind bag facaden og se hvordan den langelandske kunst bliver til.

24. - 31. marts kl. 10-17: Fællesudstilling  i Nowhuset i Tullebølle

30. - 31. marts kl. 10-17: Kunstnerne holder åbent i deres atelier og værksteder

Kunstnernes Ø

Det er ikke for sjov, at vi kalder Langeland for ’Kunstnernes Ø’. Siden 1960’erne har øen nemlig været samlingspunkt for kunstnere og kunsthåndværkere fra både nær og fjern. Derfor rummer Langeland også mange kunstneriske oplevelser, som nu er blevet samlet i en Kunstrute. 

Du kan følge den til fods, på cykel eller i bil. 

Kunstruten

Oplev den nye Kunstrute →

Foto: VisitLangeland

Kunstbegivenheder

Oplev helt nye kunstværker og udstillinger, der giver dig tid til at komme ned i tempo, mærke efter og udvide din horisont.

Kulturen springer ud

Kulturen springer ud med forårssprøde oplevelser. Langelandsfortet åbner en ny sæson, hvor børn kan blive Spion for en dagSkovsgaard Gods skyder sæsonen i gang med helt nye aktiviteter til børnefamilier i naturformidlingen og meget mere er på trapperne. Medicinhavernes mange haver er ved at folde sig ud i fuld flor. 

Medicinhaverne i Tranekær

Forår i Medicinhaverne

Naturdestination Skovsgaard

Naturdestination Skovsgaard

Lyst til fællesskab

Oplev glæden i mødet med andre, hvor varme og velvilje driver små og store sammenhold. Fuldmånedyp, forårsfest, påskejagt og påskeløb - deltag i en af de mange aktiviteter som øens frivillige arrangerer.

Spisestederne vækker vintertrætte smagsløg

Langbordspåskefrokost, Vild mad, Havsmagsaften samt Vin- og ginsmagning vækker vintertrætte smagsløg til live på øernes spisesteder.