©  Foto:

Restaurant Skrøbelev Gods - romantisk gourmet-restaurant ved Rudkøbing

Velsmagende gourmet-mad serveres i den enorme, romantiske “Riddersal”. Mellem retterne kan man gå en lille tur ned ad kærlighedsstien, over broen ved den gamle voldgrav. Hvorefter kaffen kan nydes i Chesterfieldmøblerne foran den knitrende pejs.

Skrøbelev Gods er en historisk perle, beliggende på Langeland – kun 3 km fra Rudkøbing.
Et besøg her er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage. Godset, der er bygget i 1669, er i dag fuldstændig renoveret og forandret til romantisk hotel og restaurant, hvor gæsten er garanteret en oplevelse i absolut særklasse.

Straks efter ankomsten vil du fornemme den hyggelige atmosfære i de historiske bygninger. Restauranten kaldes i daglig tale for "Riddersalen", med dens imponerende lysekroner og åbne pejs i begge ender. Rammerne er dermed sat for en hyggelig aften med familie og venner eller en afslappende aften for to.

En god gourmetmiddag og god service er kernen på Skrøbelev Gods. Menuerne er sammensat af årstidens bedste og friskeste råvarer og serveres altid med et smil på læben. Skrøbelev Gods kan opfylde alle kulinariske ønsker – eftersom restauranten er en af de bedste spisesteder i Rudkøbing. Hvad enten det er en frokostanretning, lunch menu, luksusplatte, special anretning, vegetarisk gourmetmiddag, lækkert vin- og ostebord i pejsestuen, det kolde bord med lune retter, hverdagsretter, vegetarretter, gourmet-middage eller luksus buffet.

Som på et vinslot findes der mange udsøgte vine i den interessante vinkælder. De kan nydes af gæsterne til middagen, eller i vinkælderens tilstødende hyggelige pejsestue.

Restauranten har med andre ord alle ingredienser til, at du får en stor smagsoplevelse med hjem, krydret med historiens magi.