site logo

Restaurant Skrøbelev Gods

Menuerne sammensat af årstidens friske råvarer og bedste specialiteter.

Velkommen til Skrøbelev Gods.
Godset er beliggende på Langeland – kun 3 km fra Rudkøbing.
Skrøbelev Gods er anses idag som værende bevaringsværdi i følge sagkundskaben, og det er en historisk perle, hvor gæsterne bliver prioriteret højt og får en god og professionel service, hvorfor du også er garanteret en dejlig oplevelse i absolut særklasse.

Et besøg på Skrøbelev Gods er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage.
Straks efter ankomst vil du begynde at fornemme den dejlige og hyggelige atmosfære med de historiske bygninger, der er nyrenoveret over adskillige år og til en høj standard. Du er naturligvis også velkommen til at deltage i vores interessante rundvisning sidst på eftermiddagen inden du skal gå til bord i restauranten.

Mad for den kræsne gane - og til Langeland-priser
Godsets restaurant er i daglig tale kaldt for "Riddersalen" og den har imponerende lysekroner samt åben pejs i begge ender.
Rammerne er dermed sat for en hyggelig aften med familie og venner eller en afslappende aften for to.
En god gourmetmiddag og god service er kernen hos Skrøbelev Gods, menuerne er naturligvis er sammensat af årstidens friske råvarer og bedste specialiteter. Grøntsager handles altid hos gode lokale producenter, og maden samt ingridienserne er af høj kvalitet og serveres altid med et et smil på læben og en venlig bemærkning. Kildegaarden, der er kendt for at levere noget af det bedste danske kødkvæg, benyttes bl.a også i herregaardens køkken.

I godsets restaurant kan du få serveret op til fem velsmagende retter og gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Australien, Italien, Spanien, Chile og Frankrig. Efter middagen er du velkommen til at hygge dig med en kop kaffe og god fransk cognac i de afslappende chesterfield-møbler foran den knitrende pejs eller måske kunne det friste at sidde i godsets vinkælder med tilstødende pejsestue. Venligst reserver bord på telefonnummer 62514531

Vi glæder os til at se dig