Hvad skal vi lave?

Naturen er den største legeplads
I naturen findes der mange planter og blomster der dufter godt. Prøv at samle nogle og tørre dem til duftposer. For at kunne tørre dem, skal du fjerne de blade, der sidder på stilkene og lægge blomsternes hoveder tæt sammen i en halvkugle. Bind stilkene sammen med sejlgarn - og hæng buketter med hovedet nedad et mørkt og luftigt sted.
Ved stranden kan du finde mange ting, som man kan lave sjove ting af. Prøv at samle muslingeskaller, dem du binde snore på og hænge op som et fint vindspil. Når den hænger og bevæger sig i blæsten, kan du høre ”lyden af stranden".

Kys Frøen Centre

På herregården Skovsgaard og på Øhavets Smakke- og Naturcenter ligger et ”Kys Frøen” aktivitetscenter, hvor hele familien kan få en masse sjove og and...

Rasmus Klump Skib

I Bagenkop havn kan du hoppe ombord på MARY – Rasmus Klumps ”skiv”. Her kan du som Rasmus Klump og hans venner udforske livet i vandet. Du kan fange k...

Alternativ Golf

Golf er jo normalt noget man forbinder med et velplejet græsområde, golfkøller og visse nødvendige færdigheder, for at golfbolden ender det rigtige st...

Besøgslandbrug

Se og oplev hvordan livet leves af dyr og mennesker på et landbrug.

Segway

5 minutters træning er alt, hvad der skal til. Du bliver overrasket over, hvor nemt det er at lære at køre på det tohjulede køretøj. Hjelmen kommer på, radiomodtageren tændes og efter en instruktion er I på vej. Det er noget helt specielt at køre på det fremtidslignende, eldrevne køretøj.

Jump'n Move

Det er sjov og bevægelse for alle børn

Ridning

For ikke så få, har en ferie noget med heste at gøre. Det er også oplagt, da man på hesteryg hurtigt er ude i en skøn, afvekslende natur med skov og strand. Tilbudene gælder både erfarne ryttere og aldeles uøvede, som efter en professionel instruktion hurtigt kan komme med på turridning.

Klatreparker

Trætop klatring er en fantastisk fællesoplevelse for voksne og børn i alle aldre. I den smukke sydfynske natur kun 25 min. kørsel fra Rudkøbing, finder du Gorilla Park. Klatreparken har 8 individuelle forhindringsbaner.

Minigolf

Minigolf er sjov, hygge og god stemning for hele familien