kampagne

Har turistkontoret en fremtid?

Kom med dine ideer

Gennem nogle måneder har vi, en arbejdsgruppe under bestyrelsen for turistforeningen, knoklet for at finde nye måder at sikre foreningen og turistkontoret en fremtid efter 2020. Nu - synes vi - er tiden inde til at tromme alle gode kræfter sammen til fire offentlige møder på Langeland og Strynø.

Baggrunden for det hele er, som I ved, at TEL skal finde nye indtægtsgivende forretningstiltag. Vi har drøftet vores videre samarbejde med kommunen og Destination Fyn ved møder med begge. Hvordan det falder på plads ved vi ikke.

kampagne

Det handler om dine ideer
Det er hævet over enhver tvivl, at vi skal finde på nye måder at skaffe indtægter, hvis foreningen fortsat skal markedsføre Langeland, dig og din virksomhed samt drive turistkontor og sikre turisterne de gode oplevelser på Langeland og Strynø.
I skyerne herunder har vi kastet nogle løse ideer op, men formålet med de fire møder er at samle mange flere forslag, ideer, synspunkter og meninger.
 

kampagne

Så tag din mand, kone, nabo og gode ven under armen og og find det møde, den dato og det sted, der passer dig bedst. Vel mødt!

PS: Hvis du ikke kan deltage i møderne, kan du sende dine forslag og overvejelser til info@langeland.dk og/eller økonomisk støtte med et valgfrit beløb på Mobile Pay 901675 eller konto: 0860-1153447