©  Foto:

Vinsmagning & spisning på Gaardhaven

26/04: Nyd en fortryllende aften med suveræne vine og delikate serveringer på Gaardhaven, sammen med Mikael Holm fra Vinotheket

Dyk ned i en udsøgt aften på Gaardhaven med suveræne vine og delikatesser!

Mikael Holm fra Vinotheket præsenterer en række førsteklasses vine, ledsaget af seks små serveringer fra Gaardhavens køkken.

Gaardhaven skriver:

"Det er Mikael Holm, fra Vinotheket, der kommer forbi. Han leverer i forvejen nogle fabelagtige Bamberger Riesling, Côtes Du Rhone og Chardonnay til GAARDHAVEN, men åbner nu lidt mere for sin overdådige vinforretning, så du kan sætte svælget i stævne med disse uovertrufne førsteklasses, som tæller Aperitif, hvid og rød, samt til det søde punktum for en flot aften!

Mikael er heller ikke bleg for at komme med en røver eller to – og så er han oprindelig fra det Sy’fynske, jo. Men på trods af efternavnet er han ikke i familien med den ene halvdel af GAARDHAVEN. Det er dog et flot efternavn."


Nyd selskabet ved langborde og lad Gaardhaven forkæle dine smagsløg. Ingen behov for bordreservation - din plads er sikret når du køber billet til vinsmagningen!

Så book din plads nu