skip_to_main_content

VILD MIDDAG fra naturen

Skovsgaard Gods sætter naturens lækkerier på spisekortet

Strandens vilde spisekammer på begge sider af vandkanten er i spil denne aften, hvor vi samler ind af naturens milde gaver, kombinerer dem med lækre lokale råvarer og sammen med en kok tilbereder en lækker middag i det fri.

På en tur langs stranden samler vi årstidens spiselige vilde planter, som sammen med friskfanget fisk fra havet og lokale økologiske råvarer fra Skovsgaard Gods vil indgå i middagen.

Skovsgaard Naturformidling står klar ved stranden med et mobilt storkøkken på hjul, Langelands Dykkerklub skaffer fisk og tang og Kulinarisk Sydfyn stiller op med kyndig vejledning fra en kok, der vil hjælpe og vejlede, når vi laver mad sammen.

Med forbehold for lidt justeringer hist og pist er menuen:
- Strandsnegle serveret med smørdampet strandmælde
- Røget makrel på pandebrød med ristet blæretang
- Lille salat af katost, mælkebøtte, vejbred og almindelig syre vendt med rapsolie og hybenroseeddike
- Stegt ”Dykkerfangst” med saute af strandarve og strandkål, dertil strandsennepscreme og nye kartofler
- Jordbær serveret med hyldeblomst-sabayonne og sprøde skærme

Mødested: P-pladsen ved Påø Strand (for enden af Kågårdsvej).

Køb billet