©  Foto:

SØS Gunver Ryberg: Koncert på Musikefterskolen i Humble

16/04:Oplev en eksklusiv koncert med den visionære danske musiker SØS Gunver Ryberg

SØS Gunver Ryberg

Musikefterskolen i Humble præsenterer en eksklusiv koncert med den visionære danske elektroniske musiker SØS Gunver Ryberg den 16. april 2024. Ryberg, kendt for sin prisvindende og genrebrydende musik, optræder på skolen med sit unikke og kompromisløse udtryk. Hendes futuristiske og tidsløse musik skaber en portal til en forunderlig og uforudsigelig verden, hvor hun udforsker essensen af eksistens.

SPINE, hendes seneste udgivelse fra februar 2023, er blevet rost som "elektronisk guld" af Seismograf og beskrevet som "sindssygt velproduceret og vellydende" af Passive Agressive.

Koncerten er åben for gæster, og billetter kan købes på forhånd via Billetto eller kontant i døren for 100 kr. (gratis med årskort).

Musikefterskolens koncerter

På Musikefterskolen i Humble kan man næsten altid glæde sig til den næstkommende koncert.

Skolen arrangerer hvert år mindst 10 koncerter, som er åbne for gæster.

Koncertprogrammet fokuserer primært på de musikalske nichegenrer.
Du har måske ikke altid hørt kunstneren på P3, men til gengæld har de ofte et kultfølge i deres særlig hjørne af den musikalske verden.
Musikere fra hele verden har besøgt skolen, og vi kommer vidt omkring i forskellige afkroge af musikalske genrer. Den røde tråd for de vidt forskellige koncertoplevelser, du kan få på Musikefterskolen i Humble er, at vi altid præsenterer musik, der er interessant, anderledes, udfordrende og eksperimenterende.

Se programmet for kommende koncerter og events på Musikefterskolen