Gå til indhold
©  Foto:

Sælsafari Strynø

Tag på tur i den nænsomt restaurerede kreaturpram fra 1950 og oplev Øhavssælerne. Vi går i land på en øde ø, hvor naturvejlederen fortæller historier om Øhavets natur- og dyreliv, mens sælerne ligger og solbader ude på stenene i det lave vand. 

Vi har ingen sælgaranti, men vi garanterer en fantastisk naturoplevelse. Det er dog sjældent, at vi slet ikke ser sælerne på turerne. Turen varer i to timer. Maks 25 deltagere.Vi sejler ud fra Strynø, som ligger 30 minutters sejlads fra Rudkøbing. Se færgeplan for Strynøfærgen på www.strynoe.dk

Husk påklædning efter vejret og medbring en madpakke eller bestil mad i cafeen på Øhavets Smakkecenter.


I juni
Hver lørdag i juni vil der være sælsafari mellem 10.30-14.00. Mødestedet vil være på Øhavets Smakke- og Naturcenter. Veste udleveres hvorefter man går til Strynø Mølle. Sejladsen foregår i prammen “Strynkalv” en historisk kvægpram fra 1950, som nænsomt er restaureret og den eneste i DK.

Pris:
Voksne 249 kr og børn u/12 149 kr.
Tilmelding på info@smakkecenter.dk

 

Oplev Strynø

Strynø har meget at byde på. Bliv gerne et par timer ekstra og nyd øen og byens små snørklede gader og mange små skipperhuse. På Øhavets Smakkecenter kan man også sejle i havkajak eller smakkejolle eller gå på opdagelse med net og spand ved kysten sammen med børnene. Ring gerne for mere information eller besøg vores hjemmeside.

På Øhavets Smakkecenter kan du også sejle kajak eller smakkejolle eller prøve nogen af vores helt nye Kys Frøen aktiviteter for familier.

Del dine langelandske øjeblikke: