Gå til indhold
©  Foto:

Quest - møder og konferencer på Nordlangeland

Naturnært, sanseligt og med unikke muligheder for at bruge naturen som ramme for mindre workshops, walk'n'talk, retræter eller hvilket som helst andet arrangement, der ikke kræver Wi-fi. 

Alternative rum for professionelle udviklingsfællesskaber

Er I ved at være konferencehotel-mætte? Måske I skal væk fra skærmen og prøve et bål-møder? Hos Quest er der plads til mindre grupper på 10-15 personer. Det er et privat site, der holdes rent af stedets værtinde Lisbet, der også tilbyder sparring om program, vandreruter og madløsninger. 

De rum, vi holder vores møder i, kan løfte og bidrage til mødets kvalitet og output. Derfor kan det være meningsfuldt at bringe mennesker og processer i bevægelse i naturen. Især de kreative, åbne, nysgerrige og analytiske faser af en proces kan være frugtbare at flytte til andre typer af “rum”. Hos Quest kan I prioritere bevægelse, kropslighed og sanselighed - en indtænke en vandretur, en dukkert, et bål, et skovbad, en meditativøvelse i dagens program.

Her er gode outdoorfaciliteter og parkeringsforhold gør, at man kan være en dag (og nat) i naturen. Her er toilet, køleskab, vand, stole/borde, service/køkken- og bålgrej, tæpper og mulighed for at købe brænde.

En staldbygning, hvor man kan opholde sig i dårligt vejr, med bord- og stoleplads til 10+ afhængig af hvor tæt man bryder sig om at være. 

Quest ligger tæt på Lohals - så mad kan bestilles fra fx den lokale Restaurant Ka’Os. DIY-bålgryde kan også købes hos værten Lisbet.

Der er ok netforbindelse på stedet, men ikke koblet til Wi-fi.

 

 

 

Del dine langelandske øjeblikke: