Gå til indhold
©  Foto:

Påskeåbent i nyt Keramisk galleri, Humble

GALLERI NO 44 i Humble åbner nyt keramisk galleri.

I påsken 2023 udvider GALLERI NO 44 i Humble med nyt keramisk galleri.

Galleriets to kunstnere Ann-Kerstina Nielsen og Per Buk, har gennem det sidste år arbejdet intenst med den keramiske vej i kunsten.

De har gennem vinteren nyindrettet lokalerne på Ristingevej 33C i Humble til galleri og værksted. Stedet blev oprindelig bygget tilbage i 1962 netop til formålet keramisk galleri, men har ligget tomt i en del år. Det er derfor med glæde, at de to kunstnere igen vækker den langelandske keramiske tradition på stedet.

Den keramiske kammerovn i værkstedet har brændt ihærdigt her op til åbningen og galleriet sprudler derfor af helt nye værker, som aldrig har været vist før. "Det er store ord at tage i munden, men lad os da bare kalde det for en verdensnyhed på Langeland" siger Per Buk

Oplev

Ann-Kerstina Nielsen arbejder med vaser og objekter, hvor en del af leret og elementer i glasuren er fundet rundt om i landskabet på Sydlangeland. Derudover kredser hendes kunstneriske udtryk om emnet krig og overlevelse.

Per Buk viser keramiske skulpturer, hvor man bliver ledt ind i en eventyrverden af figurer, som han kalder Rædsler. Han arbejder med at finde det smukke i livets skævheder. At, vi som mennesker skal huske… skønheden og meningen ofte findes i detaljen.

Læs mere om de to Kunstnere her - Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen

Det nye keramik galleri har i påsken åbent:

Søndag d. 2. april kl. 12-14

Mandag d. 3. april kl. 10-17

Tirsdag d. 4. april kl. 10-17

Onsdag d. 5. april kl. 10-17

Torsdag d. 6. april kl. 10-17 (Skærtorsdag)

Fredag d. 7. april kl. 10-17 (Langfredag)

Lørdag d. 8. april kl. 10-17 (Kunstnernes Åbne Døre på Langeland)

Søndag d. 9. april kl. 10-17 (Kunstnernes Åbne Døre på Langeland)

 

Del dine langelandske øjeblikke: