Gå til indhold
©  Foto:

PÅSKE: Oplev Langelands kunst og kultur

De langelandske kunstnere, kulturinstitutioner og spisesteder inviterer til en forårsfrisk buket af arrangementer i Påsken.

KUNSTEN ÅBNER DØRENE
Åbent Langeland er bygget op omkring Kunstnernes Åbne Døre, hvor ca. 40 af Langelands dygtigste kunstnere og kunsthåndværkere åbner deres døre for besøg. Tilsammen spænder de vidt med maleri, grafik, keramik, skulptur, smykker, fotokunst og glaskunst.

Åben Langeland er skabt for at udbrede kendskabet til kunst og kultur, for at vi kan få en unik oplevelse og et indblik i kunstnernes arbejde. Kunst er en vigtig forudsætning for vores forståelse af verden og er med til at give os nye perspektiver på hverdagen og gode oplevelser – og til at give os mulighed for at bringe smukke ting med ind i vores hjem.

KULTUROPLEVELSER
Langeland og Strynøs kulturinstitutioner er med i samarbejdet – og det betyder, at man også kan opleve Langelandsfortet, Langelands Museums mange udstillinger, Skovsgaard Gods med masser af aktiviteter for alle aldre, Tickon Skulpturpark med naturkunstværkerne ved Tranekær Slotspark og Øhavets Smakke- og Naturcenter på Strynø.


BUTIKKERNE BAKKER OP

Åben Langeland bakkes op af Langelands handelsliv og restauranter. Så der er mulighed for at få en unik handelsoplevelse i den gamle smukke købstad Rudkøbing, øens små butikker du møder undervejs på din tur til kunstnerne og kunsthåndværkerne og at nyde den lokal mad.

Del dine langelandske øjeblikke: