Gå til indhold
©  Foto:

LOOK & FEEL - højtlæsning og fotoudstilling

1+8/4: Udstilling af Sune Kynebs fotografier fra Norden og højtlæsning for de mindste når børnebilledbogen "Zandy får øjne" præsenteres

Påsken 2023

I påsken er der tradition for åbne døre hos kunstnerne på øen.
Hos butik LOOK & FEEL følger vi trop og præsenterer vores arbejde med effekter, ord og billeder.

Oplev Sune Kynebs fotografier fra Norden, Anna Nyborg Mortensens ordbilleder og poetiske postkort, samtaleplakater og alternative bogformater.

Som altid kan du også gå på opdagelse i butikkens originale grafiske værker af anerkendte kunstnere og erhverve dig lækkert designtøj, lokal vin og chokolade.

Højtlæsning for børn

Børnene kan være kreative i butikkens aktivitetsrum, der også sætter scenen for højtlæsning med de mindste, når børnebilledbogen "Zandy får øjne" præsenteres.
Husets forfattere (mor og datter) signerer gerne på dagen.

 

Noget til enhver smag

Herudover er butik LOOK & FEEL en gavebutik som rummer noget for hele familien og til hver en smag. Her sælges særligt udvalgte produkter af designere og iværksættere. Kvaliteten kan bestå i det gode håndværk, lækre materialer, det æstetiske udtryk, noget for sanserne, en skæv vinkel eller en god historie. Hos LOOK & FEEL kan man bl.a. finde; værtindegaver, kunst og design til fornyelse af din bolig, fornødenheder til dig der er feriegæst, designtøj til ham, hende og børnene, et skab fuld af lommepengevenlige sager til børnene, butikkens helt egen postkortserie "Et minde fra Langeland", skrivegrej og meget mere.

 

Del dine langelandske øjeblikke: