Gå til indhold
©  Foto:

Langelandsfotografernes Efterårsudstilling 2021

Traditionen tro er det fotograferne der i oktober og november måned er på plakaten på Nowhuset’s efterårsudstilling.

Inspireret af den spændendende kunstneriske aktivitet på Langeland opstod Langelandsfotografernes Efterårsudstilling. Det er tredje gang galleriet bliver fyldt med fantastiske fotos af 15 langelandske fotografer - og motiverne spænder vidt. Lige fra den langelandske natur til specifikke lokaliteter som Cuba og Saint Croix.

I år er 2 nye fotografer inviteret med - Karen Thordur Nielsen og Manfred Wolf. Karen er uddannet som fotograf i England og er en af de få der stadig arbejder med det analoge kamera. Hun fremkalder selv i mørkekammeret og arbejder fortrinsvis i sort/hvide kopier. Manfred viser en farverig portrætserie af cubanske mænd og kvinder.

Fuglefotograf Jan Nielsen har igen imponerende skarpe naturbilleder med. Han er eminent til at fange bevægelsen og øjeblikket i fuglens fangst med sit kamera. John Rasmussens serie ”pigen i den blå kjole” vender tilbage med nye kompositioner.

Udstillingen har åben torsdag til lørdag fra kl. 10-17 og alle dage i efterårsferien fra kl. 10.00 til 17.00.

Fotografer: ALFIO BONANNO, CHRESTEN KRUCHOV, GRETHE THERKELSEN, CLAVS DEHLI, HANS STURESSON, HANS-HENRIK WIENBERG, JAN NIELSEN, JENS VIND FREDERIKSEN, JOHN RASMUSSEN, KAREN THORDUR NIELSEN, LEIF CHRISTENSEN, MARIE WÖLDIKE, MANFRED WOLF, NYNNE HØJERSLEV, TORBEN JANSEN.