skip_to_main_content
©  Foto:

Langelandsfestival 2022 - 30 års jubilæum

Danmarks Største Havefest.

Langelandsfestival er det største event på Langeland. Det er en fest for store og for små, for familier og venner – ja, for alle der elsker feriestemning, fest og fed musik!

Når de frivillige og gæsterne indtager vores smukke ø i uge 30, og fejrer Langelandsfestival med masser af dygtige musikere og live-performer samt aktiviteter til store og små, vokser indbyggertallet på øen for en stund. De 25.000-30.000 glade mennesker, der hvert år deltager i Langelandsfestival, mere end tredobler det samlede indbyggertal – og særligt området omkring Rudkøbing fyldes med glade sommertoner, barnestemmer og feststemte unge.

Festival for alle
Festivalen formår således at være perfekt til familien, hvis børn kan få en masse sjove oplevelser med leg og seje performere i Børneland – men også til de voksne, der har lyst til at feste med en masse fed musik og nogle kolde øl i sommersolen. EfterskoleCamp er også en del af festivalen, hvor over 1.000 nu tidligere efterskoleelever holder et brag af en reunionfest. I GirafCamp Deluxe og ’Sjov for børn’-camp er der ekstra fokus på ungerne – og i Camp Woodhouse, kan du bo luksuriøst til fire dages fest og ballade. Om man er på Langelandsfestival i 1, 4 eller 8 dage står det klart, at festivalen kan rumme alle på deres egne præmisser – i Langelands smukke omgivelser og tæt på Rudkøbing By.

Læs mere om Langelandsfestival og hvordan du kan opleve den helt specielle festivalånd, ligegyldigt om du er 5, 25, eller 75 år, på www.langelandsfestival.dk