Gå til indhold
©  Foto:

Kunstcykeltur - Tullebølle - Tranekær

Langelands Sti-venner tyvstarter fejringen af den nye rute med en cykeltur omkring Tranekær og Tullebølle palmesøndag 2. april kl. 11

Palmesøndag 2. april 2023 cykler vi en strækning ad den nye Kunstrute - en tur på 28 km.

Vi mødes med cykler kl. 11 ved Nowhuset, Skolevej 10 i Tullebølle og slutter samme sted kl. 15, hvor vi er med til fernisering af langelandske kunstneres fællesudstilling forud for påskens Åbne Døre. Restaurant Gaardhaven i Rudkøbing parkerer sin nye madvogn ved Nowhuset og byder på bl.a. sandwich.

Kunst på turen

Cykelturen fører os til Tranekær med Jan Axel Starups Galakse og en afstikker ind i TICKON med Land Art i verdensklasse. Foran et værk af Alfio Bonanno lytter vi til april-versionen af Gunner Møller Pedersens elektroakustiske værk ET LYDÅR.

Vi passerer også tre af øens kunsttårne indrettet i tidligere transformatorstationer: En sort hyæne skabt af Lauge Voigt, Fugle af væversken Jette Nevers samt Alfio Bonannos Naturens BZ’er. Ved Strandby møder vi keramikeren Poul Erik Eliasen, og på Lismosevej ved Klavsebølle kunstnerne Mogens Sjøgård (maleri) og Line Kure (smykker, collager).

Praktisk

TUREN ER GRATIS - INGEN TILMELDING - ALLE ER VELKOMNE.

Del dine langelandske øjeblikke: