Gå til indhold
©  Foto:

Julemarked på Langelandsfortet

18.-19. Nov: Markedsboder og julestemning på landets måske eneste koldkrigsjulemarked

Anderledes julemarked på Klodkrigsmuseum Langelandsfort

På Langelandsfortet oser det af stemning, når I ved hyggelige markedsboder, kan lade jer inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra lokale virksomheder og kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikke produkter.

Tag den tykke trøje på, så I kan gå en tur i de skønne omgivelser. Julemarkedet finder sted i vores opvarmede udstillingshal, med direkte adgang til toiletter. Markeds gæster vil mod entré kunne opleve ubåden Springeren i jul, en oplevelse der varmer og spreder julestemning.

Det skal være hyggeligt, og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for at slå sig ned ved madboderne som serverer gløgg og æbleskiver, mad og drikke, m.m.

Julestemning på Langeland - Julemarked koldkrigsmuseum LangelandsfortJulestemningen vil hurtigt indfinde sig, og hvis I har lyst, kan I lørdag køre en tur i en militær-bil—DAF, og ungerne kan møde julemanden, når han ankommer i selvsamme bil.

De fleste af Koldkrigsmuseum Langelands fortets udstillinger er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at gå en tur i det naturskønne område, hvor I evt. kan samle naturmaterialer til en hjemmelavet juledekoration.

Bemærk venligst, at hunde ikke må komme ind i hallerne med boder.

Gratis adgang til markedet

30,- entré til ubåden Springeren

Programmet opdateres løbende, find der her

19.+20. november begge dage 10-15

Del dine langelandske øjeblikke: