Gå til indhold
©  Foto:

Julemarked på Langelandsfortet

19.-20. Nov: Markedsboder og julestemning på landets måske eneste koldkrigsjulemarked

På Langelandsfortet oser det af stemning, når I ved hyggelige markedsboder, kan lade jer inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra lokale virksomheder og kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikke produkter.

Julemarkedet finder sted i udstillingshallerne med koldkrigsfly samt udendørs ved entrécenteret. Markedets gæster vil kunne opleve Fortet hyggeligt julepyntet inde- og udendørs, så omgivelserne varmer og spreder julestemning.

Det skal være hyggeligt, og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for at slå sig ned ved madboderne som serverer gløgg og æbleskiver, mad og drikke, m.m.

Julestemningen vil hurtigt indfinde sig, og hvis I har lyst, kan I køre en tur i militærlastbil, og ungerne kan møde julemanden, når han ankommer i minikampvogn.

I Operationsbunkeren kan du se, hvordan en julevagt under denne kolde krig ville have set ud, og læse førstehåndsberetninger om livet som soldat i julen på den tid.

De fleste af Koldkrigsmuseum Langelands fortets udstillinger er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at gå en tur i det naturskønne område, hvor I evt. kan samle naturmaterialer til en hjemmelavet juledekoration.

Bemærk venligst, at hunde ikke må komme ind i hallerne med boder.

Gratis adgang

Del dine langelandske øjeblikke: