skip_to_main_content

“Insektskoven” kommer til Langeland

Mød naturen gennem kunst, VR og film-installation på Skovsgaard Gods.

Den 6. november skaber et unikt samarbejde ”Lys i mørket” på Skovsgaard Gods.

Alfio Bonanno, Langelands internationalt anerkendte kunstner, Asta Wellejus, instruktør og digital opfinder, tidligere udvikler for Zentropas Lars von Trier og kunsthistoriker, Christian Kortegaard Madsen samt forfatter og biolog, Anja Vensild Hørnell, gæster Skovsgaard Gods med deres innovative filmoplevelse og workshop for familier på Langeland.

Ser verdenen som insekt, fugl, hund eller menneske

Gennem VR og Artmobilen (en 6 x 2 meter stor filmisk installation) flytter det gigantiske værk “Insektskoven” af Alfio Bonanno digitalt til Langeland.
I installationen ”Insektskoven”, der står opført på Amager Fælled ved København, kan I som familie rejse i tid og rum og komme helt tæt på Insektskoven som den opleves gennem øjnene af forskellige væsener.

Projektet realiseres med støtte fra Kulturregion Fyn under Skovsgaard Gods og Langelands Kommune. Film og VR er produceret af Die Asta Experience ved Asta Wellejus og Immersive Stories ved Ane Skak, med lyd af Gunner Møller Pedersen og Janus Heiberg Madsen, støttet af Øernes Kunstfond. Tak til Peter Mygdahl Madsen, Zentropa, for teknisk support.

Lørdag d. 6. november 2021 fra klokken 16:30 - 23:00.
Entre: 60 kr. Unge u. 18 er gratis - køb billet


Lys i mørket
Arrangementet er en del af "Lys i mørket" der afholdes på Langeland og Strynø fredag d. 5 november og lørdag d. 6. november 2021.
Se hele programmet på langeland.dk/lys