Gå til indhold
©  Foto:

Havsmag aften på Restaurant KAOS

D. 7. april: En smagfuld dag med fokus på tang og bæredygtighed

Smag en eksklusiv menu med tang på Restaurant Kaos

Havsmag og Restaurant Kaos har indgået samarbejde. Derfor kan vi præsentere en super delikat menu på Restaurant Kaos d. 7. april 2023.

Program:

Vi mødes kl. 15.00 ved parkeringspladsen ved Tranekær Slot. Efter vind og vejrforhold tager vi ud til en kyst på Langeland. Her præsenterer Jens Helt fra Havsmag forskellige tangtyper og høstmetoder, om virksomheden Havsmag og de kulinariske muligheder med tang. Der serveres
snacks fra Havsmag.
17.30 Vi kører til Restaurant Kaos. Søndergade 24, 5953 Tranekær.
18.00.- 19.30. Menuen serveres.

Menuen:

I samarbejde har Restaurant Kaos og Havsmag Langeland udarbejdet denne menu, med fokus på tang og bæredygtighed.

Forret

Marineret lyssej i tangpesto, med Dild og biblommeblomster.
Serveret med tangsmør og friskbagt brød.

Hovedret

Pocheret unghanebryst og tang souffle.
Confiterede unghane croquetter med havtuille Saltet selleri med cremet pure, syltede sennepskorn og syrlige urter.

Dessert

Tang is på Tangperle bund, hertil tang olie, hvid chokolade og citron gelé.

Pris:

750 kr. Prisen er uden drikkevare på Restaurant Kaos

Del dine langelandske øjeblikke: