BUI - HOTEL HUMBLE - Mad fra det vietnamesiske køkken

BUI - Hotel Humble serverer autentisk mad primært inspireret fra det vietnamesiske køkken. Menuerne varierer igennem året, da de bruger årstidens grøntsager, som giver en smag af Vietnam.

I 2021 opkøbte Flemming Bui Humble Kro med en drøm om at drive et hotel, som er baseret på den danske hotel og kro kultur, og gøre det til sit eget med sin vietnamesiske baggrund. Med respekt for den gamle Humble Kro, er der nu igen skabt liv på det nye hotel med navnet “Bui Hotel Humble”.


Restaurant BUI

Serveringen er veludført og smagfuldt vietnamesisk mad med respekt for lokale råvarer.

Eksempler på Menuer:

3 RETTERS MENU

Forret:
Indbagt kylling
Indbagte Tigerrejer
Forårsruller
Serveres med nudler og sursød suace.

Hovedret:
1: Kylling i karry med grønsager og ris.
2: Oksemørbrad i oksekødsauce med grønsager og ris.
3: Pho Bo Tai/Beef noodle soup. Klassisk vietnamesisk oksekød suppe med med tynde skiver oksemørbrad, risnudler, ingefør, forårsløg, stjerneanis, bønnespirer, lime,chili og friske grønsager.

Dessert:
Is

2 RETTERS MENU

Forret:
Indbagt kylling
Indbagte Tigerrejer
Forårsruller
Serveres med nudler og sursød suace.

Hovedret:
1: Kylling i karry med grønsager og ris.
2: Oksemørbrad i oksekødsauce med grønsager og ris.
3: Pho Bo Tai/Beef noodle soup. Klassisk vietnamesisk oksekød suppe med med tynde skiver oksemørbrad, risnudler, ingefør, forårsløg, stjerneanis, bønnespirer, lime,chili og friske grønsager.