Gå til indhold
©  Foto:

Artmoney Kunsthappening og udstilling

Træd ind i en paralleldimension af kunst, genbrug, steampunk, tidsrejser og slægtshistorier ved besøg på udstillingen hos MC Kafé. 

Ved udstillingen møder man kunstneren Sue Thomsen, aka Inkslinger-Gypsy, der fortæller om sin Junk Art og formidler kunstvalutaen Artmoney, med værker fra ti forskellige kunstnere fra hele landet. 

MC Kafé syd for Humble er den perfekte kulisse til denne begivenhed, på grund af den alternative stil cafeen har. 

Junk Art

Junk Art er kunstværker og installationer, bygget af ting som folk har kasseret som værdiløse og udtjente; gårsdagens unika, der får nyt liv som alternativ til at indgå i den offentlige affaldshåndtering. En helt ny vinkel på klima og bæredygtighed. Forbrugsfestens afterparty i kunstform.

Artmoney

Artmoney er små kunstværker, der handles og bruges som valuta. De har en fast kurs på 200kr. og er altid samme størrelse (12x18cm) men materialerne kan variere fra miniaturemalerier til bøger, betonfigurer, glas, keramik, collager og digtsamlinger. Man kan selvfølgelig købe dem som kunstværker, men der handles også med Artmoney og de bruges som betalingsmiddel i div. forretninger. Artmoney må gerne tolkes som et anarkistisk modstykke til bitcoin og kontantløse filialer. Ideen er dansk, projektet globalt og fejrer i år 25-års jubilæum!

Fernisering indledes fredag d. 29. juli kl. 15, og har åbent hele weekenden fra kl. 12 med tryk på formidling og oplevelse.